top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum primesc fotografiile?
Fotografiile se trimit prin link de Google Drive și trebuie descărcate de dvs. în termen de 7 zile.
Când primesc fotografiile?
Termenele de livrare sunt listate pe pagina Fotografie și diferă în funcție de categoria produsului.
Câte fotografii primesc?
Veți primi minim numărul de fotografii menționat în ofertă. Veți primi și orice fotografii ies în plus.
Unde se desfășoară ședințele foto?
Ședințele foto se pot desfășura în interior sau în exterior, în locații alese de voi (sau la recomandarea noastră), în studio, la sediul nostru, sau cu fundal portabil, la locația clientului.* În discuția privată cu Johnn dinainte de fiecare proiect veți primi toate explicațiile și recomandările referitoare la calitatea luminii în funcție de momentul zilei și la influența spațiului în care vă aflați asupra imaginilor.
Putem face ședințe foto/evenimente oricând?
Da. Ședințele foto și evenimentele se pot desfășura la orice oră din zi și din noapte, dacă momentul este disponibil la programare. Cu excepția evenimentelor de tip nuntă/botez/evenimente private, care de obicei durează până la ore târzii și al căror preț este fix, după cum puteți vedea pe site, pentru celelalte ședințe foto și evenimente programate între orele 22:00 și 7:59, prețul este dublu. Excepție fac ședințele foto pentru actori, care nu pot avea loc decât între 8:00 și 21:59.
Când și cum plătesc?
Plata pentru serviciile de fotografie se face în două tranșe: un procent din prețul total la efectuarea programării, ca avans, și restul după eveniment/ședință foto, în termen de 5 zile de la emiterea facturii,  înainte de livrarea fotografiilor, prin transfer bancar.
*Pentru opțiunea "studio mobil" este nevoie de un spațiu de minim 4 m/ 4 m și sursă de curent (priză obișnuită de 220-240).
*Pentru ședințele foto în locații care nu se află în București, prețul suplimentar este 3 lei/km, de la ieșirea din București.
*Pentru proiecte care se desfășoară pe mai multe zile, în locații care nu se află în București, la costul serviciilor se adaugă 200 de lei pe noapte.
bottom of page